Zastakljivanje terase

Fit in  Vam nudi kompletnu uslugu.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bismo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Klizni i sklapajući sistemi

Loading...

Primenjujemo internacionalne sertifikate ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, i standarde CE 1279-2/NB 0497, CE 12150-2/NB 0497, UKAS

CE standardi

Najpovoljnije na tržištu!

10 godina garancija na profile

5 godina garancije na okove

Osnovna namena ovih sistema zastakljivanja je proširenje životnog prostora, uz minimalne promene u spoljašnjem izgledu objekta. Takođe po potrebi veoma brzo i lako otvaranjem, terasi se vraća njena projektom predviđena namena.

Na ovaj način zastakljena terasa će Vam omogućiti daleko duže korišćenje prostora, bez obzira na vremenske uslove. Komfor Vaše terase je dostupan tokom čitave godine.

Zastakljena terasa umanjiće gubitke toplotne energije usled infiltracije i do 50%. Povoljno utiče i na smanjenje nivoa buke, što povoljno utiče na atmosferu u Vašem životnom prostoru.

Jednostruko kaljeno staklo od 8 i 10 mm koje se koristi u proizvodnji je i do 50 puta boljih mehaničkih svojstava od običnog stakla.

Atesti koji su obavljeni u institutiima potvrdjuju da ovakvo staklo izdržava i udare vetra od preko 300Km/h.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i tonirana kaljena stakla, kao i različite tipove obrade stakla.

Pregradni stakleni zidovi će Vaš poslovni prostor oplemeniti svojim izgledom i povećati mu funkcionalnost.

Za svaki projekat, nezavisno od obima posla, dostavljamo Vam radioničke crteže i 3D animaciju. U saradnji sa Vama uz svu dokumentaciju pomoćićemo Vam da dobijete dozvolu za zastakljivanje.

Zastakljivanje bašti restorana i kafića na ovaj način je idealno, jer nagle promene vremena ne utiču na posao. Sezona letnjih bašti se produžava, a atraktivan izgled privućiće svačiju pažnju.