Fit in – lider na tržištu za zastakljivanje terasa

Fit in je preduzeće čija je oblast delovanja projektovanje, proizvodnja i ugradnja svih vrsta aluminijumskih, staklenih i PVC konstrukcija, sa posebnim akcentom na zastakljivanje terasa i staklene krovove.

Fit in u svojoj ponudi ima sva rešenja za eksterijer i enterijer. Kompletna izrada letnjih i zimskih bašti restorana (konstrukcija, podovi, krovne konstrukcije, zastakljivanje sa sistemima sa i bez prekida termičkog mosta,) zaštite od sunca i padavina (klizni stakleni krov, pokretne konstrukcije, pergole), staklo u enterijeru (staklena vrata, staklene pregrade, kancelarijske staklene pregrade, staklene ograde, staklene stepenice, oblaganje zidova staklom, pokretni stakleni zidovi…).

Zastakljivanje terasa klizno preklapajućim, kliznim, harmonika, kombi, podizno-kliznim i drugim sistemima izdvoja nas je od drugih firmi.

Fotografije i spisak naših referenci govore vise od 1000 reči.

Sve na jednom mestu, uz poštovanje svih normi pri projektovanju, proizvodnji, montaži i servisu! Sve to BEZ DODATNIH TROŠKOVA, po sistemu ,,KLJUČ U RUKE’’!

Saradnja sa proizvođačima najkvalitetnijih repromaterijala u kombinaciji sa velikim iskustvom glavni su faktori koji nas čine prepoznatljivim na tržištu.

Našim klijentima nudimo i svu prateću opremu o čemu možete više saznati na stranici koja opisuje proizvode.

Lasersko uzimanje mera i odmeravanje vagresa , besplatne konsultacije pri izboru rešenja za konkretne probleme, definisanje detalja koji se tiču rokova izrade i obavljanja radova ugovorom, precizna izrada i montaža, opšivanje (limarski radovi), obrada špaletni (dovođenje do stanja pred gletovanje), garancija na obavljene radove i materijal, i besplatan servis za Vas u garantnom roku čine nas jedinstvenim na tržištu.

Saradnja sa renomiranim proizvođačima kao što su “Dorma”, “Hafele”, “Alumil” , ,,LibArt’’ , ,,AkVizyon’’ , ,,Todo Cristal’’ , ,,Claro Flex’’ , Thyssen Inoutic ‘’ …. i ekspertiza koju posedujemo, garant su visokog kvaliteta i konkurentne cene naših proizvoda.

Naš tim inženjera Vam uvek stoji na raspolaganju sa ciljem pronalaženja optimalnog rešenja

Alumil Klizni krovovi i nadstresnice
Claro flex sistem za zastakljivanje terasa Belville
Todocristal klizno preklapajuci sistem za zastakljivanje terasa Canzona Novi Sad