Petokanalni klizni sistemi za zastakljivanje terasa

Petokanalni klizni sistem za zastakljivanje

Petokanalni klizni sistemi

• Petokanalna vođica omogućava da 4/5 otvora bude slobodno
• Donji profil im aodvod za kondenzat i kišu i druge padavine spolja
• Mogućnost zaključavanja spolja i unutra
• Ustakljivanje kaljenim staklom 8, 10 i 12 mm debljine

Cena: od 270 EUR po m2

Kancelarijske pregrade

Petokanalni klizni sistem za zastakljivanje sa minimalnom donjom šinom je idealan za pregrađivane kancelarija jer je veoma lak za upotrebu, a i šina je tako dizajnirana da je izbegnuto spoticanje. Kancelariju možete pregraditi sa 10, odnosno 5 stakala ili manje, zavisno od potreba prostora.

Bašte lokala

Kada unutrašnji prostor ne dozvoljava bilo kakvo oduzimanje prostora spolja ili unutra slide sitem je pravo rešenje. Lak za upotrebu , maksimalno transparentan, 4/5 otvorenog prostora, samo su neke od prednosti slide sistema. Ukoliko je širina prostora za koji vezujemo sistem dovoljno velikih dimenzija, ovo je odlično rešenje za Vas.

Terase

Zastakljivanje terasa, a pogotovo ,,plitkih” gde je klizni sistem logično rešenje petokanalni klizni sistem je optimalno rešenje. Maksimalna prozračnost i veliki procenat otvorljivosti je na strani ovog sistema u poređenju sa klasičnim kliznim sistemima u alu ramovima. Termika jeste slabija, ali ukoliko terasu ne nameravate da pretvarate u sobu ovo je jedno od dobrih rešenja za Vas.

Lođe

Lođe su idealne za ovaj sistem za zastakljivanje jer velika dimenzija ugradne širine šine ne predstvlja problem. Sa 4/5 otvorljivosti možete uživati na lođi kao da ste na otvorenoj terasi. Svetlost koja dopire sa lođe u ostatak stana biće minimalno umanjena obzirom da su vertikalni zaptivni profili minimalnih dimnzija.

Petokanalni sistem za zastakljivanje

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Sa nama dobijate najviši kvalitet i sigurnost

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!

Galerija petokanalnih kliznih sistema za zastakljivanje terasa