Vizyon klizno-preklapajući sistem za zastakljivanje terasa
sa gornjom i donjom vođicom

Vizyon sistem za zastakljivanje

Vizyon klizno-preklapajući sistem ima dve horizontalne ,,šine’’ (gornju i donju) čija je funkcija raspodela opterećenja i usmeravanje pokretnih panela. Gornji i donji nosač stakla su pričvršćeni za staklene panele.

Vertikalni profil povećavaju krutost konstrukcije i obezbeđuju bolje zaptivanje.

Okov koji se koristi kod ovog sistema izrađen je od nerđajućeg čelika (Inox) i svaki oslonac (ima ih 4 na svakom panelu) ima po dva kotrljajna ležaja. Radni vek ležaja je daleko duži od pretpostavljenog veka eksploatacije terase. Ležaji su predimenzonisani i njihova nosivost je daleko veća od njihovog radnog opterećenja.

Svi plastični elementi (bočne zaptivke i poklopci, uvodnici i zatvarači) izrađeni su od izuzetno kvalitetne plastike.

Maksimalna proizvodna visina je 2500mm.

Moderan dizajn, kvalitet profila, okova i plastičnih delova izdvaja nas od drugih proizvođača.

Naš tim inženjera na Vaš poziv, bez obaveze, doneće uzorke pa se možete i uživo uveriti.

Zastakljivanje zimske baste

Zimske bašte

Svako će uživati u zastakljenom prostoru, bilo da je u pitanju privatna terasa bilo ugostiteljski objekat. Komoditet u toplom, uz osećaj kao da ste napolju. Postoji veliki broj ideja za uređenje enterijera zimske bašte. Fiti in Vam stoji na raspolaganju za savet i pomoć. Pogledajte naše reference.

vizyon klizno-preklapajući sistem

Zastakljivanje terasa

Elegantnim linijama, bez narušavanja spoljašnjeg izgleda zgrade, ovaj sistem za zastakljivanje će obezbediti korišćenje prostora tokom čitave godine. Manje buke i prljavštine na Vašoj terasi. Ekonomično rešenje. Nekoliko hiljada realizovanih projekata. Dobar izbor!

Zastakljivanje pergola vizyon sistemom

Zastakljivanje pergola

Primamljivo rešenje za ugostitelje zbog cene. Povećana fleksibilnost prostora. Veliki broj ugostitelja je ovom kombinacijom dobio veoma atraktivan dodatni prostor koji koristi tokom cele godine. Idealno za prostor u kome ne želite da se lišite mogućnosti da budete na otvorenom. Savršen spoj.

Vizyon sistem za zastakljivanje terasa Big Pizza zatvorena bašta restorana

Zastakljivanje bašti restorana

Gosti vole da imaju pogled, ali i da budu viđeni. Stolovi uz stakla se uvek prvi popune. Sa klizno preklapajućim sistemima veoma brzo i lako možete otvoriti ili zatvoriti kompletnu površinu izloga pa promena vremena ne može da utiče na Vaš posao. Realizovali smo projekte u više od 100 ugostiteljskih objekata.

Zastakljena terasa nepravilnog oblika

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Zastakljena terasa

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Panoramski pogled sa zastakljene terase

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Miran san uz izolaciju zvuka
zeleni2

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!

Detalji sistema