Alumil klizni sistemi za zastakljivanje terasa

Alumil klizni sistemi za zastakljivanje terasa

Alumil klizni sistemi:

Alumil Aero (sa jednostrukim staklom)
Cena: 225 EUR po m2

Alumil Aero (Duplo niskoemisiono staklo punjeno argonom)
Cena: 225 EUR po m2

Alumil Exclusive M 9200
Cena: 290 EUR po m2 sa dvokanalnom vodilicom.
Cena: 290 do 340 EUR po m2 sa trokanalnom vodilicom

Terasa zastakljena alumil kliznim sistemom

Terase

Najbolje rešenje za terase koje nemaju veliku ,,dubinu” . Pruža mogućnost orvaranja 50%, 66%, 75%. Veoma jednostavan za upotrebu, i održavanje. U zavisnosti od težine krila u ponudi imamo različite klizne sisteme. Sa staklom 4 godišnja doba, dobijate optimalno rešenje.

Zastakljena kuca

Stanovi i kuće

Ovaj sistem se najčešće koristi na pozicijama gde je pristupačno sa spoljašnje strane, zbog održavanja. U stanovima i kućama najčešću primenu nalazi na izlazima na terasu ili na zastakljivanje terase. Standardna opcija je sa ispunom d niskoemisionog stakla, a u ponudi imamo stop sol i 4 godišnja doba staklo.

Zastakljena basta ugostiteljskog objekta

Ugostiteljski objekti

Sa ovim sistemom za zastakljivanje izbegavate potencijalne probleme usled ne stručnog rukovanja, kako od strane gostiju, tako i od zaposlenih koji se ne retko  prema inventaru  ponašaju na neadekvatan način. Naše iskustvo po pitanju kliznih alumil sistema je ogromno, i možemo slobodno da kažemo da predstavlja jedno od najpouzdanijih rešenja u aluminijumskoj stolariji.

Zastakljen unutrasnji bazen

Bazeni

Uživajte u Vašem bazenu tokom čitave godine. Ukoliko obezbedite adekvatno grejanje bićete u mogućnosti da koristite bazen i pri veoma niskim temperaturama, jer će toplotni gubici biti minimalni. Čim se vreme poboljša, u mogućnosti ste da kompletno otvorite sve stranice i uzivate na delimično ,,otvorenom bazenu”.

Zastakljena terasa alumil kliznim sistemom

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Zastakljena basta lokala

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

4 kanala alumil kliznog sistema

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Zastakljena terasa sa pogledom na reku
zeleni2

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Sa nama dobijate najviši kvalitet i sigurnost

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!

Galerija Alumil kliznih sistema za zastakljivanje terasa