Alumil harmonika sistemi za zastakljivanje terasa

Terasa zastakljena Alumil harmonika sistemom

Harmonika sistem za zastakljivanje sa termo prekidom (za prostor koji grejete)

• Alumil Accordion M19800
Cena: 295 EUR po m2
• Alumil 11000 sa nemačkim Sigenia Aubi okovom
Cena: 320 EUR po m2

Harmonika sistem za zastakljivanje bez termo prekida

• Alumil Accordion M9800
• Alumil M9400 sa nemačkim Sigenia Aubi okovom
Cena: 260 EUR po m2

Zastakljen restoran Kafeterija

Bašte restorana

Troškovi grejanja su znatno manji ugradnjom sistema sa termo prekidom. Zastakljivanjem harmonika sistemom, dobijate vrhunsku toplotnu i zvučnu izolaciju, a Vaša bašta veoma brzo može biti potpuno otvorena ili zatvorena, tako da kada je vreme promenjivo, to neće uticati na broj Vaših gostiju. U par koraka sve može da bude otvoreno ili zatvoreno.

Harmonika sistem zastakljivanja

Grejani prostor

Harmonika sistem, zaptiva identično kao i klasični aluminijumski prozor, sa tom razlikom što je daleko fleksibilniji sistem od klasične bravarije. Naime, ne retko na poziciji izlaza na terasu primenjuje se harmonika sistem zastakljivanja, jer otvaranjem terasa postaje deo stana, pa je boravak unutar stan daleko prijatnji.

Zastakljen bazen sa staklenim krovom

Bazeni

Uživajte u Vašem bazenu tokom čitave godine. Ukoliko obezbedite adekvatno grejanje, npr. Toplotnu pumpu, bićete u mogućnosti da koristite bazen i pri veoma niskim temperaturama, jer će toplotni gubici biti minimalni. Čim se vreme poboljša, u mogućnosti ste da kompletno otvorite sve stranice i uzivate na ,,otvorenom bazenu”.

Harmonika vrata sistem za zastakljivanje

Zimske bašte

Primamljivo rešenje za svakoga. Povećana fleksibilnost prostora. Veliki broj klijenata je ovim sistemom dobio veoma atraktivan dodatni prostor koji koristi tokom cele godine. Idealno za prostor u kome ne želite da se lišite mogućnosti da kada vreme dozvoli, budete na otvorenom. Omogućava i prijatan boravak pri nepovoljnim vremenskim uslovima. Savršen spoj.

Otvoreni segmenti Harmonika sistema za zastakljivanje

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Otvorena vrata harmonika sistema za zastakljivanje

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Alumil harmonika sistem za zastakljivanje zivotnog prostora

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Harmonika vrata za zastakljivanje
zeleni2

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Sa nama dobijate najviši kvalitet i sigurnost

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!

Galerija Alumil harmonika sistema za zastakljivanje terasa