Sistem bez donje vođice – zastakljivanje enterijera

Sistem zastakljivanja bez donje vodjice

KCS sistem bez donje vođice spada u grupu visećih sistema i primenjuje se za zatvaranje izuzetno velikih površina. S obzirom da je vođenje staklenih panela samo u gornjoj zoni, ne postoje ograničenja pri postavljanju podnih obloga.

Sistem pruža zvučnu izolaciju, a ne narušava spoljašnji izgled, pa se kao i prethodni sistemi može koristiti za zastakljivanje restorana u centralnim gradskim jezgrima.

Svaki panel ima sopstveni mehanizam za zaključavanje pa je i bezbednost na visokom nivou.

Dizajn i kvalitet komponenti ovog sistema nikoga neće ostaviti ravnodušnog.

KCS sistem predstavlja najbolju opciju za izlog svake kompanije.

Maksimalna visina za ovaj sistem je 4000mm.

Naš tim inženjera na Vaš poziv, bez obaveze, doneće uzorke pa se možete i uživo uveriti u vrhunski kvalitet naših proizvoda.

Sistem za zastakljivanje u soping molu

Šoping molovi

Idealno rešenje za zastakljivanje lokala u tržnim centrima, jer omogućava zatvaranje površina i preko 4 metra visine. Folijama za brendiranje možemo izrekamirati Vaš brend. Ovim sistemom Vam pružamo maksimalnu bezbednost , jer naše sisteme za zastakljivanje izrađujemo od sigurnosnog kaljenog stakla.

Pregradjivanje kancelarijskog prostora

Kancelarijske pregrade

Idealno rešenje za kancelarije, sale za konferencije, sale za prezentacije, itd.  Sa Fit in rešenjem za zastakljivanje, zavisno od broja učesnika možete isti prostor da ,,smanjite ili povećate”, odnosno prilagodite trenutnoj potrebi. Ovo je najbolje moguće rešenje za Vaš office!

Pregradjen holelski lobi

Hoteli

Sistem za zastakljivanje svojom funkcinalnošću predstavlja idealno rešenje za primenu u hotelijerstvu. Konferencije obezbeđuju veliki priliv novca, a uz primenu sistema bez donje vođice prostorije se mogu pregraditi, zavisno od broja učesnika, i privući potencijalne goste. Takođe ovim pregradama za određeni broj gostiju može se formirati prostor za proslave. Postoji čitav niz mogućnosti…

Pregradjivanje prolaznih prostorija

Prolazne prostorije

Zajedničko za sve prostore u kojima se ovaj sistem za zastakljivanje koristi je da je neophodno da se obezbedi neometan prolaz, kada se paneli sklone u parking. Nema spoticanja, preskakanja, pa i eventualnih povreda. Takođe sa ovim staklenim sistemom olakšano je i kretanje za osobe sa invaliditetom.

Panoramski pogled na ulicu

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Enterijersko resenje za zastakljivanje

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Potpuno otvorljiv sistem za zastakljivanje

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Ovoren sistem za zastakljivanje
zeleni2

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Sa nama dobijate najviši kvalitet i sigurnost

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!

Detalji sistema za zastakljivanje bez donje vođice

Galerija