Krovovi i nadstrešnice

Montaza staklenog krova

Fit in-ov tim inženjera već dugi niz godina, odgovara na najsloženije zahteve naših klijenata. Iza sebe imamo jako veliki broj realizovanih projekata proizvodnje i montaže krovnih konstrukcija i nadstrešnica.

Naši stakleni krovoi, izrađeni su u skladu sa svim neophodnim pravilima koje nalažu kako građevinska fizika, tako i tehnička dokumentacija proizvođača komponenata.

Za naše staklene krovove i nadstrešnice dobijate pismenu garanciju, da će vršiti svoju funkciju u skladu sa svrhom dugi niz godina.

  • U zavisnosti od tehničke izvodljivosti i Vaših želja, Fit in izrađuje potrebnu projektnu dokumentaciju, koja je neophodna da bi projekat realizovali na jedini ispravan način, ali i zbog Vaše i naše sigurnosti.
  • Materijal koji se koristi pri izradi i montaži, kompleksnost pozicije i uslovi montaže glavni su faktori za formiranje finalne cene proizvoda.
  • U našoj ponudi su aluminijumske i čelične konstrukcije koje pokrivamo leksanom, punim polikarbonatom, ter limom, duplo falcovanim limom, tegolom, sendvič panelima i sigurnosnim staklom (jednostruko ili staklo paket).
  • Nakon izlaska na teren bićemo u mogućnosti da formiramo cenu.

Cena: od 120 do 350 EUR po m2

Možemo da se pohvalimo da smo pored fiksnih krovnih konstrukcija jedini na teritoriji Srbije koji posedujemo znanje i iskustvo u projektovanju i izvođenju pokretnih krovnih konstrukcija.

Klizni stakleni krovovi pored transparentnosti pružaju i dodatnu fleksibilnost kompletnog ili delimičnog uklanjanja.

Posavetujte se sa našim inženjerima. Na pravom ste mestu.

Stakleni krov baste restorana

Bašte restorana

Stakleni krov u bašti Vašeg restorana ili kafića oplemeniće prostor i omogućiti prodor dnevnog svetla u ostatak unutrašnjeg prostora. Fiksni neprozirni krovovi, stvaraju u prostoru na koji se nadovezuje bašta efekat ,,tunela” što nepovoljno utiče na odluku gostiju da borave unutar lokala. Sa staklenim krovom pounjenost će biti maksimalna.

Terasa sa staklenim krovom

Terase

Oplemenite Vašu terasu staklenim krovom. Stvari na terasi će imati duži vek, a Vi ćete uživati duže u tom prostoru jer vremenski ulovi neće toliko uticati na Vašu odluku o boravku. Zimi će sunčeva svetlost dovoljno zagrevati prostor , dok će Vas  u letnjim mesecima UV folija štititi od nepovoljnog uticaja sunca. Zaboravite na neprestano čišćenje terase i predmeta koje ostavljate na njoj.

Stakleni krov iznad bazena

Bazeni

Dnevna svetlost na Vašem bazenu, ili zvezdano nebo noću ulepšaće ugođaj. Potpuno drugi efekat se postiže ugradnjom staklenog krova iznad bazena. Specifičnost takvog zahteva, obzirom na agresivan uticaj Hlora, za Fit in ne pretstavlja problem, obzirom da smo se već mnogo puta do sada bavili upravo tom problematikom.

Staklena nadstresnica ispred hotela

Hoteli

Smatramo da detalj staklenog krova u Hotelima nezaobilazan koji pored osnovne namene doprinosi poboljšanju opšteg utiska gostiju po pitanju enterijera i eksterijera. Staklo je nezaobilazan materijal u gotovo svakom projektu, a sve češće se koristi u svrhe pokrivanja aluminijumskih ali i čeličnih konstrukcija.

Terasa sa staklenim krovom

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Stakleni krov na zastakljenoj basti

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Zatvorena terasa pokrivena staklenim krovom

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Stakleni krov
zeleni2

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Galerija nadstrešnica i krovnih konstrukcija