Prateća oprema

Aluminijumska roletna

Roletne od aluminijuma prave se sa izolacijom ili bez izolacije. Otvaraju se ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna), ručno reduktorom na kurblu ili pomoću elektromotora. Ne rđa i ne menja boju. Konstrukcija roletne je napravljena od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika koje omogućavaju dug vek trajanja.

U ponudi imamo kutije za spoljašnju i unutrašnju ugradnju.

Spustena aluminijumska roletna
Profil Aluminijumske roletne
Spoljasnja aluminijumska roletna u kutiji
Unutrasnja Aluminijumska roletna u kutiji
Braon aluminijumska roletna u kutiji

PVC roletna

PVC roletne se izrađuju od materijala renomiranog proizvođača iz Nemačke-SKS Stakusit. PVC roletne su termoizolovane a opcija je integrisani rolokomarnik u kutiji. Otvaraju se ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna), ručno reduktorom na kurblu ili pomoću elektromotora. Standardna je bela boja a mogu se isporučiti i u bojama imitacije drveta-mahagoni i zlatni hrast.

Komarnici

Mreže za zaštitu od insekata mogu se jednostavno rolovati, a izradjuju se od kvalitetnih materijala, tako da su otporne na vetar i sve vremenske uslove. Mogu se izraditi u svim veličinama. Skoro su neprimetni bilo da su montirani na drvenim, plastičnim ili aluminijumskim prozorima. Pogodni su i za krovne prozore. Ivice materijala zaštićene su posebnim četkicama koje onemogućavaju oštećenje mreže.

U našoj ponudi su Plisse komanici, vertikalni rolo komarnici, fiksni komarnici i komarnik vrata(okretni).

Plisse komarnici

Plisse komarnici za razliku od rolo komarnika , nemaju mehanizam sa zategnutom oprugom koja služi da komarnik zategne i vrati u urolan položaj. Iz tog razloga plise komarnik je veoma lak za upotrebu, bez obzira da li se radi o horizontalnoj ili vertikalnoj verziji otvaranja. Sama mreža ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti i izrađena je od UV stabilnog materijala. Plise komarnici su veoma jednostavni za upotrebu. Mreža je najčešće crne boje. U raširenom položaju mreža izglega kao meh na harmonici, a u zatvorenom položaju gotovo da ne zauzima mesto.

Neprevaziđeno rešenje za izlaz na terasu , ili čak i za samu zastakljenu terasu.

Bočni i vertikalni komarnici

Podprozorske daske i aluminijumske okapnice

”Fit in” je ponudilo tržištu PVC podprozorske klupice od čisto belog materijala u dimenzijama od 15 do 60 cm. Sve veća primena ovih proizvoda je razlog zašto smo posvetili pažnju pronalaženju kvalitetnog partnera koji ima široku paletu dimenzija u svom proizvodnom programu. PVC podprozorske daske su lamirane kvalitetnom folijom širine 30 cm koje nudimo u bojama zlatni hrast, tamni hrast, mahagoni i imitacija mermera.

Takođe u ponudi imamo i spoljašnje okapnice od plastificiranog aluminijumskog lima svih dimenzija.