Alumil podizno klizni sistem za zastakljivanje terasa

Alumil podizno klizni sistem za zastakljivanje terasa

Alumil podizno klizni sistem

• Alumil podizno-klizni M300 falcon
Cena: od 330 EUR po m2

• Alumil S 560 podizno-klizni
Cena: od 330 do 480 EUR po m2

Ugostiteljski objekat zastakljen podizno kliznim sistemom

Ugostiteljski objekti

Podizno klizni sistem moguće je proizvesti i ugraditi, zavisno od vrste ustakljenja, i do dimenzije krila od 3x3m, što svakom ugostiteljskom objektu daje samo po sebi impozantan izgled. Troškovi grejanja su niski, obzirom na termičkekarakteristike. Gostima se pruža mogućnost da sede kraj stakla “budu viđeni, ali i da vide šta se dešava napolju”.

Stambena kuca zastakljena podizno kliznim sistemom

Stambeni prostor

S obzirom na veličinu staklenih površina, podizno klizni sistem za zastakljivanje predstavlja odličan izbor prilikom odabira rešenja za Vaš dom. Svetlosti “nikada dosta” , pa je podizno klizni sistem u tom smislu broj jedan pri izboru zatvaranja velikih otvora. Pouzdan, jednostavan za upotrebu i održavanje, dobro izolovan, elegantno dizajniran… Zaista predstavlja pravi izbor.

Poslovni prostor zastakljen podizno kliznim sistemom

Poslovni prostor

Tendencija je da se poslovni prostori projektuju sa ogromnim staklenim površinama, pa sa tim u vezi podizno klizni sistem predstavlja idealno rešenje za izlaz ka terasi, otvorenoj ili zatvorenoj zimskoj bašti i sl. S obzirom na dimnzije staklenih površina, svojim izgledom savršeno će se uklopiti u trend izrade “staklenih” fasada.

Bazen zastakljen podizno kliznim sistemom

Bazeni

Uživajte u Vašem bazenu tokom čitave godine. Ukoliko obezbedite adekvatno grejanje bićete u mogućnosti da koristite bazen i pri veoma niskim temperaturama, jer će toplotni gubici biti minimalni. Čim se vreme poboljša, u mogućnosti ste da kompletno otvorite sve stranice i uzivate na “otvorenom bazenu”. Dok zimi možete uživati u pogledu na snegom prekrivenu okolinu, bez da to remeti unutrašnjost zastakljenog prostora.

Veliki otvor zastakljen podizno kliznim sistemom

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Terasa zastakljena podizno kliznim sistemom

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Panoramski pogled na reku kroz zastakljenu terasu

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Sistem za zastakljivanje sa 2 i 3 kanala
zeleni2

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Sa nama dobijate najviši kvalitet i sigurnost

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!

Galerija Alumil podizno-kliznih sistema zastakljivanja terasa