Klizno preklapajući sistem sa duplim staklom

Klizno preklapajući sistem sa duplim staklom stiže nam sa sajma u Nemačkoj. Doneli smo na tržište Srbije potpuno nov sistem za zastakljivanje sa ispunom od duplog termoizolovanog stakla.

Sistem za zastakljivanje sa duplim staklom
  • Sistem oslonjen na gornjoj vodilici
  • Ispuna je termo staklo (4 godišnja doba) 4*12*4
  • Odvod kondenzata rešen u donjoj zoni (jedini na tržištu ga koristimo)
  • Maksimalna visina 2,3m (staklo paket od kaljenih stakala)
  • Maksimalna širina krila je 65cm
  • Zaptivanje između krila rešeno je fiber četkicama
  • Garancija: 10 godina na profile, 3 godine na izvedene radove
  • Cena od 290Eur/m2 sa montažom u Beogradu
Zastakljivanje terase sistemom sa duplim staklom

Zastakljivanje terase

Sistem sa duplim staklom svojim mogućnostima zadovoljiće svačije potrebe. Duplo termo izolovano staklo u kombinaciji sa mogućnošću potpunog otvaranja terase omogućava da Vašu terasu koristite tokom cele godine, i da troškovi grejanja budu značajno niži.

Ugostiteljski objekti

Gosti vole da imaju pogled, ali i da budu viđeni. Stolovi uz stakla se uvek prvi popune. Sa klizno preklapajućim sistemima veoma brzo i lako možete otvoriti ili zatvoriti kompletnu površinu izloga pa promena vremena ne može da utiče na Vaš posao. Realizovali smo projekte u više od 100 ugostiteljskih objekata.

Zastakljena basta sistemom sa duplim staklom

Zastakljivanje bašte

Primamljivo rešenje za svakoga. Povećana fleksibilnost prostora. Veliki broj klijenata je ovim sistemom dobio veoma atraktivan dodatni prostor koji koristi tokom cele godine. Idealno za prostor u kome ne želite da se lišite mogućnosti da kada vreme dozvoli budete na otvorenom. Omogućava i prijatan boravak pri nepovoljnim vremenskim uslovima. Savršen spoj.

Zastakljen bazen sistemom sa duplim staklom

Zastakljivanje bazena

Uživajte u Vašem bazenu tokom čitave godine. Ukoliko obezbedite adekvatno grejanje bićete u mogućnosti da koristite bazen i pri veoma niskim temperaturama, jer će toplotni gubici biti minimalni. Čim se vreme poboljša u mogućnosti ste da kompletno otvorite sve stranice i uživate na ,,otvorenom bazenu”.

Miran san uz izolaciju zvuka

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Zastakljivanje terase sistemom sa duplim staklom

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Maksimalna otvorljivost sistema sa duplim staklom

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Laka upotreba sistema sa duplim staklom
zeleni2

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Sa nama dobijate najviši kvalitet i sigurnost

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!