Alumil kombi sistem zastakljivanja terasa

Alumil kombi sistem za zastakljivanje terase

Uskočno-klizni (otklopno-klizni) ,,Kombi sistem” za zastakljivanje

• Alumil 11000 i Nemački Sigenia Aubi okov
Cena: od 265 EUR po m2

• Nemački petokomorni i šestokomorni Thyssen ili Salamander 3D sa Nemačkim Sigenia Aubi okovom
Cena: 350 EUR po m2

Izlaz na zastakljenu terasu

Grejani prostor

Kombi sistem se izrađuje od standardnog prozorskog krila u kombinaciji sa specifičnom vrstom okova. Termičke karakteristike ovih sitema su kao i kod klasične fasadne stolarije, pa nema bojazni ukoliko želite da zastaklite prostor koji nameravate da grejete u zimskim mesecima. Dimenzije pokretnih kila su u direktnoj vezi sa nosivošću okova.

Zastakljena terasa alumil kombi sistemom

Izlaz na terasu

Kombi sistem za zastakljivanje se najčešće koristi za zatvaranje pozicije izlaza na terasu, kada je potrebno da se izbegne oduzimanje prostora do koga dolazi pri primeni vrata sa klasičnim ,,okretnim” otvaranjem. Dizajn sistema je znatno atraktivniji, i vrata velikih dimenzija bez bojazni možete otvarati i na ,,kip”, što je veoma značajno zbog ventilacije prostora.

Vrata alumil sistema za zastakljivanje

Poslovne zgrade

Kada je broj sedećih mesta prioritet, kombi sitem za zastakljivanje je bez premca. Svojom garniturom okova, ovaj sistem omogućava da ne dođe do bespotrebnog gubljenja prostora, i pri tome daje Vam mogućnost da pored centralne klimatizacije imate mogućnost stalnog dotoka spoljašnjeg vazduha, čak i kada su kišni dani.

Terasa zastakljena alumil kombi sistemom

Zastakljivanje terasa

Kombi sistem za zastakljivanje terse je odličan izbor zbog maksimalnog iskorišćenja prostora na terasi. Kao i svo ostali klizni sistemi ima veliku primenu na terasama koje nemaju veliku dubinu. Zastakljena terasa kombi sistemom, moze i da se dogreva, obzirom na termičke karakteristike. Vrhunski kvalitet nemačkog Sigeia Aubi okova, uz adekvatnu upotrebu, omogućiće Vam da dugi niz godina koritite terasu na najbolji način.

Miran san uz izolaciju zvuka
Manje buke zeleni kruzic

Fit in – “ključ u ruke”

Sistem za zastakljivanje terase, ugrađen od strane naših iskusnih montažera je otporan na sve atmosferske uticaje i sadrži sve propisane komponente. Višegodišnje garancije. Sa nama bez dodatnih troškova!

Otvorena vrata alumil kombi sistema za zastakljivanje
Odlicna termicka izolacija zeleni krug

Dodatni prostor

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Otvoren kombi sistem za zastakljivanje
Stedi prostor natpis

Savršeni proizvodi

Nepravilni oblici, kratki rokovi, velike dimenzije i složenost projekta predstavljaju pravi izazov. Pred dugogodišnjim iskustvom i visokom stručnošću naših inženjera i montažera nema prepreka. Od nas dobijate prave savete.

Ventilacija alumil sistema za zastakljivanje
zeleni2

Panoramski pogled

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila (sve u staklu),  i sa staklima koja su u alu ramovima. Uz naša rešenja možete uživati u prirodnom svetlu. Ukratko, ne gubite transparentnost!

Sa nama dobijate najviši kvalitet i sigurnost

Cena se može razlikovati jer zavisi od izbora vrste stakla, obrade stakla, završne obrade profila.

U CENU JE URAČUNATA ZAVRŠNA OBRADA (Opšivanje aluminijumskim profilima ili obrada špaletni) BEZ dodatnih troškova!

“Fit in” kao i uvek prvi donosi inovacije na naše tržište.

Nakon obavljene montaže nove stolarije, vršimo sve zidarske radove kako bi smo zidove doveli u stanje pred ,,gletovanje i krečenje”. Sve sisteme opšivamo aluminijumskim L profilima. Više o tome u odeljku koji govori o uslugama.

Svaki projekat izvodimo po sistemu ,,ključ u ruke”!

Izaberite firmu sa najvećim iskustvom!

Galerija kombi sistema zastakljivanja terasa