Fit In za Vas obavlja sledeće usluge

  • Besplatno uzimanje mera na terenu i konsultacije
  • Ugradnja stolarije
  • Obrada špaletni (zidarska obrada oko stolarije)
  • Odvoženje stolarije na gradsku deponiju
  • Popravka PVC i aluminijumske stolarije
  • Dihtovanje prozora i vrata aluminijumskim lajsnama

Besplatno uzimanje mera na terenu i konsultacije

Besplatno uzimanje mera na terenu obavlja Dipl. maš. Inž. koji će uz korišćenje savremenih mernih instrumenata u komunikaciji sa Vama stići do optimalnog rešenja. Lasersko određivanje vagresa i lasersko merenje raspona neophodna su karika u procesu uzimanja mera za Vizyon klizno-preklapajući sistem. Fasadna stolarija zahteva da bude idealno nivelisana u sve tri ose.

Pravilno uzeta mera je ključna za sve naredne operacije, uključujući ugradnju i ispravno funkcionisanje staklenog balkona.

Ugradnja stolarije

Ugradnja stolarije se obavlja profesionalno uz poštovanje svih građevinskih mera i propisa. Montaža podrazumeva donošenje stolarije, njeno postavljanje, nivelisanje, ankerisanje, podešavanje otvaranja, zatvaranja i zaključavanja. Nakon ovih operacija zazor između štokova i zidova se popunjava purpenom. Ugradnja je uvek obavljena u jednom danu. Na raspolaganju je dovoljan broj montera koji svojim znanjem i iskustvom mogu odgovoriti na svaki zahtev.

Opšivanje aluminijumskim profilima

Svaki sistem za zastakljivanje opšivamo aluminijumskim profilima, kako bi vaša terasa bila kompletno zatvorena bez potrebe za dodatnim radovima.

Opšivanjem se prvenstveno postiže celina (iz estetskih razloga), ali i iz funkcionalnih razloga, jer opšivena terasa postaje otporna na spoljašnje atmosferske uticaje. Zavisno od stanja zidova, njihovog odstupanja od horizontale i vertikale vrši se i odabir aluminijumskih profila za opšivanje zastakljene terase. Naš profesionalni limar, u mogućnosti je da reši bilo kakav zahtev. U okviru posla, rade se i okapnice, nadstrešnice…

Obrada špaletni (građevinska obrada oko stolarije)

Nakon obavljene montaže neophodno je obaviti grube građevinske radove (spolja i unutra), kako bi se zidovi doveli u stanje pred gletovanjei i krečenje. Pur pena ukoliko je izložena svetlosti i vlagi postaje porozna. Spoljašnjom obradom sprečava se prodor vode i vazduha u stan. Unutrašnjom obradom saniraju se sva oštećenja nastala demontažom.

,,Fit in’’ u zavisnosti od potrebe, pri obradi najčešće koristi, stiropor, stirodur, beli građevinski lepak sa vlaknima, mrežice i ugaone lajsne sa mrežicom (kako bi u budućnosti bilo onemogućeno oštećenje ivica).

Nudimo sužavanje i širenje otvora, skidanje metalnih štokova, podziđivanja i nadziđivanja, postavljanje termoizolacionih materijala na zidove.

Odvoženje stolarije na gradsku deponiju

Vaša stara stolarija je naša briga, ukoliko nemate drugačije planove mi ćemo demontiranu straru stolariju transportovati na gradsku deponiju.

Popravka PVC i aluminijumske stolarije

,,Fit in’’ pruža uslugu otklanjanja neispravnosti bilo koje vrste na Vašoj stolariji.

Dihtovanje prozora i vrata aluminijumskim lajsnama

Loše dihtovanje, ne funkcionisanje okova, proizvodnja i zamena stakala (termopam i jednostruka).

Obavljamo i dihtovanje prozora i vrata aluminijumskim lajsnama. O tome više na http://www.dihtovanje.rs/