Ugostiteljski objekti

Kratki rokovi, konkurentne cene, najviši  kvalitet proizvoda, mogućnost pružanja usluge po sistemu ,,ključ u ruke’’, veći broj montera (kako bi se poslovi većeg obima realizovali u najkraćem roku), fleksibilno vreme izvođenja,  servisiranje u roku i van njega, samo su neki od faktora za izbor pravog izvođača. Obzirom na frekventnost i često neadekvatnu upotrebu inventara u ugostiteljskim objektima, veoma je važno da odabir izvođača bude adekvatan.

Fit in može da se pohvali uspešnom saradnjom sa više od 100 ugostitelja. Projektovanje proizvodnja i montaža kompletnih zimskih i letnjih bašti, zastakljivanja izloga, zatvaranje staklenih površina u enterijeru, izrada podne konstrukcije i pokrivanje dekingom, stakleni krovovi, pergole,  proizvodnja i ugradnja raznih sistema za zaštitu od sunca, kao i mnoge druge radnje, bile su sastavni deo naših projekata.

Fit in svaki ugostiteljski objekat, tretira na poseban način, obzirom da nas je iskustvo naučilo da ne postoje tipska rešenja… zapravo i ne treba da postoje.

Svaki projekat ima puno detalja koji utiču na tok realizacije, a što je najvažnije i na izgled ugostiteljskog objekta. Za nas ti detalji ne predstavljaju prepreke. Toliko toga smo realizovali do sada.

Ugostiteljima možemo da poručimo da smo uvek tu za njih kako bi smo im dali najbolje rešenje, takođe ih savetujemo  da uporede naše reference i radove sa referencama drugih firmi, jer na žalost na našem tržištu ima mnogo firmi koje se služe obmanama. Bili smo svedoci više puta, da investitori ostanu sa trajnim problemom, zbog lošeg odabira izvođača.

Konsultujte se sa Ugostiteljima sa kojima smo sarađivali. Oni nisu pogrešili. Nećete ni Vi.

Fiksni krovovi, pergole, podne konstrukcije, deking i zastakljivanje nezaobilazan su deo izrade baste restorana.

Tu smo da Vas saslušamo i da damo naš predlog.

Fotografije nekih naših radova govore više od 1000 reči.