Proizvodnja i ugradnja sistema za zastakljivanje

Proizvodnja sistema za zastakljivanje

Proizvodni pogon ,,Fit in”-a , je opremljen savremenom linijom za izradu PVC stolarije, i linijom za izradu aluminijumske bravarije. Sve operacije se obavljaju mašinski, pa je i sam kvalitet sistema za zastakljivanje na visokom nivou. Procesi se obavljaju uz poštovanje svih građevinskih mera i propisa, uz korišćenje sredstava zaštite na radu.

Svaki radni nalog, je detaljno opisan dokumentacijom, a svi procesi su opisani procedurama za kontrolu kvaliteta. Takav pristup poslu, umanjuje mogućnost pojave propusta.

Zaposleni u proizvodnji u Fit in-u su ljudi sa velikim iskustvom u realizaciji specifičnih zahteva poput: zastakljivanja terasa, proizvodnje krovova, i nadstrešnica, Izradi zimskih bašti, staklenih kancelarijskih pregrada (fiksnih i pomičnih), enterijerskih staklenih vrata, staklenih ograda, tuš kabina po meri… Jednom rečju zaposleni poseduju znanje i iskustvo pri izradi svih rešenja za eksterijer i enterijer..

Ovo je jedan od razloga, zbog koga naši montažeri sa lakoćom rešavaju sve izazove..

Ugradnja staklenog izloga

Ugradnja sistema za zastakljivanje

Monteri poseduju veliko iskustvo, jer Fit in svakodnevno obavlja nekoliko montaža. Zaposleni na monaži su opremljeni najsavremenijim alatima, uz opremu za bezbednost na radu. Razrađene procedure i kontrola kvaliteta montaže ključni su faktor dobar finalni rezultat..

Još od osnivanja, Fit in je organizovan na taj način, da sve svoje projekte realizuje po sistemu ,,ključ u ruke”. Bravarski, limarski radovi, obrada špaletni sastavni su deo našeg posla, pa svojim klijentima i te usluge pružamo. Naši sistemi za zastakljivanje terse, bašte kafića, ili bilo koji drugi proizvod ispraćen je svim potrebnim uslugama koje štede novac i vreme našim klijentima.